På svenska In English
KÖPVILLKOR

Missher.se
följer konsumentverkets regler gällande lagen om distanshandel. 

 

Priser                                                                 

Priserna under varje produkt visas inklusive lagstadgad moms. Momsen redovisas tillsammans med fraktkostnaden i orderformuläret du får upp innan du skall godkänna din order. Vi reserverar oss för prisfel som kan uppstå.


Ångerrätt/Returer/Reklamation

Det är viktigt att följesedeln alltid bifogas vid en retur, om beställningen innehåller flera varor skall den returnerade varan markeras.

Du som privatperson har enligt Distansavtalslagen alltid 14 dagar på dig att ångra ett köp, denna tid benämns som ångerfrist och börjar löpa den dagen du mottar varan eller tidigast den dag du får orderbekräftelsen. Det är inom denna tid du som kund måste agera om du vill returnera en vara i befintligt skick. För att din returrätt skall gälla krävs att varans skick inte försämrats. Återbetalning av returen skall ske inom 30 dagar från det att returen mottagits och godkänts av missme. Du som köpare står för kostnaden för returfrakten enligt lagen om distanshandel. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
Det är viktigt att din retur kommer fram i tid, vi tar inte emot försenade returer, vilket innebär att din retur automatiskt skickas tillbaka till dig. Avsändare ska alltid finnas på din retur.

Observera att det inte är öppet köp på reavaror, du kan endast byta din vara eller få tillgodokvitto. Vid retur på reavara utan önskan om byte till annan vara erhåller beställaren ett tillgodokvitto på varans belopp.

 Observera att varan skall skickas i retur på samma sätt som du mottog den, orginalpåse eller orginalkartong måste bifogas med returen. Varor får INTE endast skickas i sin orginalförpackning. Ytteremballage ska alltid finnas då varor skickas i retur i annat fall debiteras beställaren 59 kr för förstörd originalförpackning. Blir varans originalkartong obrukbar till följd av att beställaren inte använt ytteremballage har missher.se rätt att inte godkänna returen.
Skicka tillbaka varan som rekommenderat brev/paket, det är ditt ansvar att varan kommer fram till oss!

Skulle du få en felaktig vara eller en vara som är defekt står vi självklart för returkostnaden. Skulle detta inträffa måste du så fort som möjligt kontakta kundtjänst så vi kan lösa detta, senast inom 14 dagar efter att du mottagit din vara. Vi på missme förbehåller oss rätten att i första hand ersätta dig som kund med en vara då detta är möjligt. Vill du reklamera en vara måste du först maila oss och sedan skicka varan i retur till oss för en bedömning. För att en reklamation skall bli godkänt krävs det att felet inte uppstått på grund av yttre påverkan utan endast ett fel som beror på fel i produktionen.

Vi rekommenderar postens tjänst "skicka direkt" vid returer. På postens hemsida, www.posten.se hittar du denna tjänst som är både prisvärd och säker, alla paket är sökbara i postens system.

Via postens hemsida skriver du ut fraktsedel och lämnar sedan in det hos närmaste postombud. Kostnad för att returnera ett par skor är ca 54-90 kr, beroende på storlek och vikt.

Direkt länk till posten:
http://skicka.posten.se/service/skicka/Pages/serviceSettings.aspx?ServiceKey=SkickaLatt

Retur vid fakturaköp

Har du beställt en vara med faktura ansvarar du som beställare för att fakturan blir betald innan förfallodatum, ska vi kunna reglera en faktura måste din retur hinna komma fram till oss innan förfallodatumet, maila oss om du är osäker på order@missher.se. Observera att returavgiften och fakturaavgiften alltid ska betalas vid retur. Maila oss innan du gör en retur.
Det är beställarens ansvar att se till att fakturan eller delar av fakturan blir betald innan förfallodatum.Retur vid postförskott och kortbetalning

Har du köpt en vara via postförskott eller kortbetalning returnerar du varan till nedan angiven returadress. Det är viktigt att du bifogar orderbekräftelsen/kvittot samt bank och banknummer för att vi ska kunna betala ut returen till er. Observera att vi debiterar kunden postförskottsavgiften vid återbetalning.


 Returadress

Missme.se/Creative Trading PECH AB

Box 2116

13502 TyresöByten

Vill du byta din vara skickar vi ut den nya varan fraktfritt.
Meddela oss innan via mail, ange vilken annan vara du vill byta till samt storlek. Det är viktigt att även bifoga följesedeln med tydliga instruktioner på vad man önskar byta till. Vid ett byte är det beställaren som ansvarar för returfrakten. Har du köpt en vara med faktura är det samma faktura som gäller, vid prisskillnader justerar vi orginalfakturan. Kontakta alltid oss om du är osäker på order@missher.se.
Avbeställning 
  

Avbeställning av en order kan med förutsättning göras om frakthandlingar inte hunnits skapats i annat fall är kund skyldig att fullfölja sin beställning.

 


Ej utlösta paket

Om du av någon anledning inte löser ut ditt paket returneras detta till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig returkostnaden, expeditionskostnaden och hanteringskostnaden vilket i dagsläget är 269 kr. Du kommer då att faktureras för denna kostnad enligt gällande regler. 

 

 

Betalning vid förbeställning

Beställer du en vara som ännu inte finns i lager sker betalning i förskott. Vid vald fakturabetalning ska fakturan betalas innan förfallodatum även i de fall varan inte hunnit nå beställaren. Observera att leveransdatumet som står på enskild artikel kan komma att ändras då yttre faktorer vid leveransens gång kan påverka leveransdatumet. Vanligt är att leveransdatumet ändras +/- 5 arbetsdagar.

 INFORMATION                                KUNDTJÄNST      SOCIAL
                                    
Om oss   Returer och byten                                 Facebook 
     
Betalningsvillkor   Vanliga frågor    Instagram      
Köpvillkor              
Leveransvillkor              
               Missher.se är en nätbutik för tjejer som älskar mode. Hos oss hittar du klänningar och trendiga fashion skor. Förutom alla våra skor och klänningar online har vi även snygga accessoarer. I vår nätshop hittar du högklackade skor, lågklackade skor, pumps, sandaler, ballerinor, stövlar, stövletter mm, du hittar även de senaste klänningarna. Missher.se har kända varumärken som Sugarfree shoes, Blink, Bronx, Kanna, KMB, Penelopes, Wildflower, Kelly Brown, Dry lake.Vårt mål är att ha bra priser med snabb och smidig leverans! Besök oss på www.missher.se

http://instagram.com/missme_se#